ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτούς θέλετε για αντι-Νεϊμάρ

Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Τρεις παίκτες συγκέντρωσαν συνολικά το 72% των προτιμήσεών σας για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Ποιος είναι στην κορυφή.

Το σίριαλ-Νεϊμάρ συνεχίζεται ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί, με τους Καταλανούς να ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος με προορισμό την γαλλική πρωτεύουσα.

Και ποιος είναι αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε; Το Sport24.gr έθεσε το ερώτημα στον κόσμο και αυτός ξεχώρισε τρεις παίκτες.

Οι Αντουάν Γκριεζμάν, Πάουλο Ντιμπάλα και Φιλίπε Κοουτίνιο είναι αυτοί που συγκέντρωσαν συνολικά το 72%, με τον Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο να βρίσκεται στην κορυφή με 27%.

Δείτε αναλυτικά τι επέλεξαν οι αναγνώστες του Sport24.gr:

Αυτούς θέλετε για αντι-Νεϊμάρ

AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ