ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αθωώθηκαν οι Μπαρτομέου και Ροσέλ για την υπόθεση Νεϊμάρ

Αθωώθηκαν οι Μπαρτομέου και Ροσέλ για την υπόθεση Νεϊμάρ

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης αποδέχτηκε την έφεση της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Νεϊμάρ και έτσι οι Μπαρτομέου και αθώωθηκαν για το ζήτημα των φορολογικών παραβάσεων που είχαν προκύψει με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ανακούφιση και χαμόγελα επικρατούν από την Πέμπτη (10/3) στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και ο προκάτοχός του, Σάντρο Ροσέλ, αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης για τις φορολογικές παραβιάσεις στην υπόθεση της μετεγγραφής του Νεϊμάρ από την Σάντος το καλοκαίρι του 2013, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχτηκε την έφεση που άσκησαν οι Καταλανοί και ως εκ τούτου αμφότεροι είναι αθώοι.

Ο μεν Μπαρτομέου αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης δυο ετών και ο Ροσέλ επτά ετών όμως πλέον δεν έχουν κανένα ανοιχτό μέτωπο με την δικαιοσύνη, που έκρινε πως είναι "καθαροί". Συν τις άλλοιος, ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Μαδρίτης είχε ζητήσει πρόστιμο 22.200.000 ευρώ, όμως ούτε αυτό θα καταβληθεί.

Η απόφαση αυτή ακυρώνει και τις ενέργειες που είχαν γίνει από το Εθνικό Δικαστήριο της Μαδρίτης. Αν μη τι άλλο, εξαιρετικά νέα και ανακούφιση στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα" για μια υπόθεση που είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο κύρος και στο πρεστίζ της ομάδας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ