ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ασφαλιστικά μέτρα για τον Νεϊμάρ

Ασφαλιστικά μέτρα για τον Νεϊμάρ

Δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Νεϊμάρ, έως ότου τελεσιδικήσουν οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους πολλών εκατομμυρίων ρεάλ.

Η φοροδιαφυγή των διασημότερων ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο έχει αναδειχθεί σε "μόδα", αφού επιχειρούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τη φορολόγηση των εισοδημάτων τους! Τελευταίος φοροφυγάς αποδεικνύεται ο Νεϊμάρ, καταθέσεις του οποίου δεσμεύτηκαν με εντολή δικαστηρίου της Βραζιλίας.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε φόρους ύψους 63,3 εκατομμυρίων ρεάλ (το νόμισμα της Βραζιλίας) για την τριετία 2011-2012-2013 και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, επιβλήθηκαν περιοριστική όροι με τη δέσμευση 31,5 εκατομμυρίων ρεάλ, τα οποία έχουν κατατεθεί σε τράπεζες.

Επιπροσθέτως, ο παίκτης δεν έχει το δικαίωμα να μεταβιβάσει ακίνητα ή αντικείμενα που έχει στην κατοχή του, μέχρι νεοτέρας. Πάντως, εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του και στη διαχείριση της ιδιοκτησίας του.

Ο δικαστής Κάρλος Μούτα κατηγόρησε τον Νεϊμάρ για απόκρυψη εισοδημάτων με προέλευση από το εξωτερικό, ενώ ο 23χρονος επιθετικός και ο πατέρας του διατηρούν τρεις εταιρίες, μέσω των οποία φέρονται να "ξέπλυναν" τα χρήματα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ