ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνητικό ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα χάρη στον... σκόρερ Μέσι!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα η οδυνηρή ήττα από την Μπέτις, ήρθε να συνδιαστεί αυτή και με ένα απίστευτο ρεκόρ χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε για αυτήν ο Λιονέλ Μέσι!

Στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια που χρειάστηκε να παίξει χωρίς τον ηγέτη της η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε άριστα αντανακλαστικά, αφού μέτρησε 4 νίκες και 1 ισοπαλία και στο ίδιο διάστημα πάτησε κορυφή στην La Liga και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους "16" του Champions League μόλις από την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το εντυπωσιακό και συνάμα παράδοξο είναι πως την... πάτησε στο παιχνίδι όπου έκανε την επανεμφάνισή του ο Λιονέλ Μέσι, με τον 31χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου αλλά να βλέπει αρκετούς συμπαίκτες του να υστερούν και έτσι να έρχεται η εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Μπέτις για την 12η αγωνιστική.

Μάλιστα, η ήττα αυτή έφερε και ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα καθώς για πρώτη φορά σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα της Καταλωνίας έχασε παιχνίδι στο οποίο ο "Pulga" κατάφερε να πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ!

Αρνητικό ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα χάρη στον... σκόρερ Μέσι!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΕΤΙΣ 3-4 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ