ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απαλλάσσεται ο Μέσι, κίνδυνος για 18μηνη φυλάκιση στον πατέρα του

Απαλλάσσεται ο Μέσι, κίνδυνος για 18μηνη φυλάκιση στον πατέρα του
Μέσι και ο πατέρας του

Η Εισαγγελία ζήτησε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης φοροδιαφυγής - ύψους 4.100.000 ευρώ - του Λιονέλ Μέσι, αλλά πρότεινε 18μηνη φυλάκιση στον πατέρα του, Χόρχε.

Ένας εκ των Χόρχε και Λιονέλ Μέσι, μπορεί να γελάει την Τρίτη. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα απαλλάσσεται των κατηγοριών περί φοροδιαφυγής, παρά το γεγονός ότι το Δικαστήριο της Βαρκελώνης τις διατήρησε, ακόμη και μετά την πλήρη ανάληψη των ευθυνών από τον πατέρα του.

Η Εισαγγελία εξέφρασε τις αμφιβολίες της για την εμπλοκή του Λιονέλ Μέσι στη φοροδιαφυγή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε με την υποσημείωση ότι ο Μέσι δεν είχε ενεργή συμμετοχή. Η ισπανική Εφορία, ωστόσο, επανέλαβε την πεποίθησή της, ότι θεωρεί τον Αργεντινό επιθετικό των "μπλαουγκράνα" συμμετέχων στο αδίκημα.

Τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα για τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε. Η Εισαγγελία ζήτησε την 18μηνη φυλάκιση του πατέρα του "Pulga" με τη λογική ότι ήταν αυτός που είχε αναλάβει την οικονομική διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας του γιου του. Όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Χόρχε Μέσι να περάσει μερικούς μήνες στη φυλακή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ