ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αντιπρόεδρος Νιούελς: "Ο Μέσι θα έρθει σε μας όταν φύγει από την Μπαρτσελόνα"

Αντιπρόεδρος Νιούελς: "Ο Μέσι θα έρθει σε μας όταν φύγει από την Μπαρτσελόνα"

Ο αντιπρόεδρος της Νιούελς, Κριστιάν Ντ΄ Αμίκο, σε δηλώσεις του στην Αργεντινή εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Μέσι θα επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του όταν φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται. Βαδίζοντας στα 34 χρόνια του ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν αποκλείεται να φύγει από την Ισπανία και να θελήσει να κλείσει αλλού την καριέρα του.

Ένα από τα ενδεχόμενα που υπάρχουν σε αυτό το σενάριο είναι η επιστροφή του στη Νιούελς.

Πρόκειται για την ομάδα που ξεκίνησε και ο Λίο αρκετές φορές έχει εκφράσει την αγάπη του για αυτήν. Ο αντιπρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου, Κριστιάν Ντ΄ Αμίκο (δεξιά στη φωτογραφία από παλιότερο στιγμιότυπο μαζί με τον Μέσι), μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του αποκαλύπτοντας και τον άνθρωπο που μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στην υπόθεση.

"Ο Μέσι θα έλθει στην Νιούελς, όταν αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχω καμμία επαφή μαζί του. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω" είπε αρχικά και συνέχισε: "Ο Κλαούντιο Τάπια μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι πολύ φίλος με τον Μέσι".

Ο Κλαούντιο Τάπια στον οποίο αναφέρεται ο Ντ' Αμίκο είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Μάλιστα, ήταν εκείνος που φέρεται να έκανε τον Μέσι να σκεφτεί την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Photo credits: Newells twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ