ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: "Ο Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει, αλλά..."

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Καρντονέρ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νεϊμάρ, υποστηρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ επιθυμεί να επιστρέψει, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Η υπόθεση του Νεϊμάρ αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ζητήματα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ύστερα από μία διετία και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, για να γίνει η μεγάλη επιστροφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά κι η γαλλική ομάδα, αλλά και να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της "Μπάρτσα", Ζόντι Καρντονέρ.

Ο παράγοντας των "μπλαουγκράνα" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του Νεϊμάρ, ξεκαθαρίζοντας το θέμα και δίνοντας την πραγματική διάσταση της ιστορίας.

"Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τις αποχωρήσεις. Μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θέλει και ποιους όχι ο προπονητής.

Όσον αφορά στον Νεϊμάρ, το σωστό είναι να πούμε ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν συμφωνώ πως η Μπαρτσελόνα ανησυχεί για το αν θα υπογράψει τον Νεϊμάρ. Αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην αποχώρησή του πριν από δύο χρόνια, τα οποία δεν μου άρεσαν. Πολλά πράγματα. Υπάρχουν φήμες ότι έχουμε υπογράψει τον Νεϊμάρ. Δεν έχουμε υπογράψει κανέναν. Δεν βρισκόμαστε σε επαφή μαζί του. Αυτός, αλλά κι αρκετοί άλλοι θέλουν να έρθουν στην Μπαρτσελόνα.

Δεν μου κάνει εντύπωση ότι ο Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Πολλοί παίκτες έχουν φύγει και έχουν επιστρέψει, όπως ο Φάμπρεγκας και ο Πικέ. Ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να αξιολογηθεί η κατάσταση κάτω από την οποία αποχώρησε, σε περίπτωση που η επιθυμία του γίνει τελικά πραγματικότητα".

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ