ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φάτι: Δεν βγήκε MVP με τη Βιγιαρεάλ γιατί είναι ανήλικος και ο χορηγός μια μπύρα

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Feb. 2, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Feb. 2, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ανσού Φάτι ήταν εκπληκτικός με δυο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, αλλά έχασε το βραβείο του MVP, διότι είναι ανήλικος και ο χορηγός η μπύρα Budweiser.

Μοναδική παράσταση έδωσε ο Ανσού Φατί στο 4-0 της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, πετυχαίνοντας δυο γκολ και έχοντας ένα κερδισμένο πέναλτι. Εύλογα θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι θα έβγαινε MVP της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν συνέβη και σίγουρα κάποιοι παραξενεύτηκαν.

Και όμως υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι ανήλικος (δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 18) και ο σπόνσορας του βραβείου "Man of the Match" στη La Liga είναι μια... μπύρα και συγκεκριμένα η Budweiser.

Έτσι, λοιπόν, για να μην συνδεθεί τ' όνομά του με το αλκοόλ, όταν ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί, δεν βραβεύτηκε. Μικρό το κακό βέβαια, διότι με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον τέτοιες διακρίσεις θα τις έχει για ψωμοτύρι στην καριέρα του που προμηνύεται λαμπρή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ