ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με τον Καταλανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του Αργεντινού σούπερ σταρ!

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως πλησιάζει προς το τέλος του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα των "Mundo Deportivo" και "Sport", η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου της "Μπάρτσα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και του Χόρχε Μέσι ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, με τα πρώτα μηνύματα να μην είναι ιδιαίτερα θετικά για τους "μπλαουγκράνα", αφού οι απαιτήσεις του "Λίο" ήταν αρκετά υψηλές.

Τελικά, φαίνεται πως ο σκόπελος ξεπεράστηκε και ο 29χρονος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης τουλάχιστον γι' ακόμα πέντε χρόνια (το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2018), με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Μέσι μετράει 51 γκολ και 18 ασίστ σε 49 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 507 τέρματα και έχει μοιράσει 230 ασίστ σε 582 παιχνίδια με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ