ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν

Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen adjusts his hair after the Champions League group C soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Barcelona, won by Barcelona with a 1-2 score at the Borussia-Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Michael Probst)
Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen adjusts his hair after the Champions League group C soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Barcelona, won by Barcelona with a 1-2 score at the Borussia-Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Michael Probst) AP

Μπαρτσελόνα και Τερ Στέγκεν συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2022, όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (12/05) η "Sport".

Η απάντηση στο δίλημμα που ταλάνισε την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι και αφορούσε στο ποιος εκ των Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και Κλαούντιο Μπράβο θα αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα των "μπλαουγκράνα" για τα επόμενα χρόνια, βρέθηκε τελικά στο πρόσωπο του Γερμανού τερματοφύλακα.

Η συνύπαρξη δύο τόσο σπουδαίων γκολκίπερ θεωρήθηκε πολυτέλεια, ακόμη και για μια ομάδα αυτού του μεγέθους, έτσι όταν η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέθεσε πρόταση για τον Μπράβο, οι Καταλανοί αποφάσισαν να την αποδεχθούν.

Έκτοτε ο Τερ Στέγκεν πήρε... γάντια βασικού, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της διοίκησης και κατόπιν των παραπάνω, η ισπανική ομάδα φαίνεται πως δεν δίστασε να του προσφέρει νέο, πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει η " Sport", οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2022, ενώ η τρέχουσα έχει ισχύ έως το 2019. Πιθανότατα, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο δεν αποκλείεται και να βγει μετά τον τελικό του Copa del Rey στις 27 Μαΐου, κόντρα στην Αλαβές.

Ο 25χρονος Γερμανός έχει πραγματοποιήσει 91 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις 36 από αυτές, ευρισκόμενος στο "Camp Nou" από το 2014, όταν και μεταγράφηκε από την Γκλάντμπαχ.

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Sport":

Ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν

Photo credit: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ