ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Μαρτίνο

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Μαρτίνο

Συνοδεία των Θουμπιθαρέτα, Μπαρτομέου και Μέστρε εμφανίστηκε ο Τάτα Μαρτίνο στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το πόστο του τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 στο "Καμπ Νόου" με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, που με αυτό το αποτέλεσμα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Τάτα Μαρτίνο με την συνοδεία των Άντονι Θουμπιθαρέτα (διευθυντής του συλλόγου), Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου (πρόεδρος) και Τζόρντι Μέστρε (αντιπρόεδρος) ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, όπως συμφώνησε από κοινού με τους Καταλανούς.

Παρά την απογοήτευση του, ο Αργεντίνος τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του και την συνεργασία του με τον σύλλογο:

"Είναι σπουδαίοι αθλητές. Την μέγιστη ευγνωμοσύνη μου στους παίκτες. Ήταν τιμή μου", τόνισε ο Μαρτίνο που δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, ενώ η συνέντευξη Τύπου κράτησε μόλις 5 λεπτά.

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Μαρτίνο για τις υπηρεσίες του:

"Τάτα σε ευχαριστούμε για το έργο σου, γιατί δέχθηκες να αναλάβεις σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το κλαμπ".

Ο Χεράρδο Τάτα Μαρτίνο ήταν ο τέταρτος Αργεντίνος προπονητής στην ιστορία των "μπαλουγκράνα" μετά τους Ελένιο Ερέρα, Ρόκε Όλσεν και Σέσαρ Λουίς Μενότι.

Η λύση της συνεργασίας με τον Μαρτίνο ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα , όπου ο Μαρτίνο ευχαρίστησε τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου που τον βοήθησαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

"Λυπάμαι ειλικρινά που δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέτει πάντα ο σύλλογος και έχει καταφέρει να επιτύχει", ήταν η δήλωση του Τάτα Μαρτίνο.

Το Super Cup Ισπανίας είναι ο μοναδικός τίτλος που κατέκτησε φέτος με την Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο, καθώς αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο προημιτελικά του Champions League, έχασε το πρωτάθλημα από την ίδια ομάδα, ενώ ηττήθηκε στον τελικό του Copa del Rey από την Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ