ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αμπιντάλ: "Το νέο συμβόλαιο εξαρτάται από τον Μέσι"

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ανέφερε πως το νέο σύμβολαιο με τον Λιονέλ Μέσι εξαρτάται από τον ίδιο τον Αργεντινό και πως γίνονται ήδη συζητήσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι η αρχή και το τέλος της Μπαρτσελόνα. Όλα περιστρέφονται γύρω από τον ίδιο, αποτελώντας το σημείο αναφοράς της ομάδας εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ το συμβόλαιό του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας πως γίνονται ήδη συζητήσεις του κλαμπ με τον ποδοσφαιριστή και πως όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες και τις προθέσεις του Μέσι.

"Ήδη συζητούν οι δυο πλευρές. Δεν ξέρω αν θα έχουμε σύντομα κάποια νέα, διότι η απόφαση εξαρτάται από τον παίκτη, αλλά εμείς ελπίζουμε ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν", ανέφερε ο Γάλλος για το μέλλον του Αργεντινού.

Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος, αν το θελήσει ο ίδιος. Ο Αμπιντάλ πάντως είναι αισιόδοξος πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει μια ακόμη ανανέωση με τον σύλλογο που έχει περάσει όλη την καριέρα του.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ