ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπιντάλ: "Δεν θα πιέσω τον Βαλβέρδε ν' ανανεώσει"

El ex jugador del Barcelona, Eric Abidal, izquierda, posa con el director de la firma Relevent Sport, Charlie Stillitano, en una conferencia de prensa para anunciar la edición de 2015 del torneo International Champions Cup el 28 de abril de 2015, en Nueva York. (Jonathan Fickies/AP Images for Relevent Sports)
Αμπιντάλ JONATHAN FICKIES/AP IMAGES FOR RELEVENT SPORTS

Ο γενικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πιέσει τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Μπαρτσελόνα κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχουν ακόμη "ανοίξει τα χαρτιά" τους για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους, η οποία με βάση την τρέχουσα συμφωνία εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Οι "μπλαουγκράνα" προέρχονται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (Ζιρόνα, Λεγανές, Μπιλμπάο, Βαλένθια) και μπορεί ο "Txingurri" να μην αμφισβητείται ανοικτά, νιώθει όμως πίεση.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν γενικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πιέσει τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", αλλά θα περιμένει να λάβει την απόφαση για το μέλλον του.

"Δεν θα πιέσουμε τον Βαλβέρδε. Έχει ήδη συμβόλαιο και θ' αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά ας μην προκαταβάλουμε την απόφασή του. Θα φθάσει η ώρα για ν' αποφασίσει.

Εάν αποχωρήσει, θα πρέπει να ψάξουμε για άλλον προπονητή. Αλλά, δεν θα τον πιέσω. Εάν το κάνω, θα γίνει πιο δύσκολο το έργο του. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο", υποστήριξε ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται ν' ανακοινώσει στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόφασή του στις αρχές του επόμενου έτους (2019).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ