ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζησόπουλος: "Ευρώπη και τίτλο με τον Ατρόμητο"

Ζησόπουλος: "Ευρώπη και τίτλο με τον Ατρόμητο"

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια με τον 32χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό να οριοθετεί την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση ενός τίτλου ως τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Όπως αναμενόταν, ο 32χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Ζησόπουλος, ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο με τη συνεργασία των δύο πλευρών να είναι διετούς διάρκειας. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου, έθεσε την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση ενός εγχώριου τίτλου ως προσωπικό και συλλογικό στόχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου και οι δηλώσεις του Ζησόπουλου:

"Ένας ποδοσφαιριστής ταγμένος στο «εμείς» και όχι στο «εγώ» ήρθε να «φωτίσει» το αστέρι!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζησόπουλο ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αποτελώντας την προσωποποίηση του ποδοσφαιρικά «γεννημένου μαχητή» ο Γιώργος Ζησόπουλος αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Στα 32 του χρόνια (γεννήθηκε στις 23 Μαϊου 1984 στην Κατερίνη) έχει 349 συμμετοχές (11 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις εν των οποίων οι 266 στη SuperLeague. Aγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Λεβαδειακό και την τελευταία τριετία στον Αστέρα Τρίπολης (120 συμμετοχές/3γκολ).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Γιώργος Ζησόπουλος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρόμητου ειδικά τους κ.κ. Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο καθώς και τον προπονητή της ομάδας Τραϊανό Δέλλα που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Μετά από τρία συνεχόμενα έτη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ανάλογους στόχους, είναι άκρως ανταγωνιστική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου προσωπικούς στόχους.

Όσον αφορά την καινούργια χρονιά, αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους του Ατρόμητου είναι ότι καθημερινά θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και το επόμενο καλοκαίρι να την βρει πάλι στην Ευρώπη και γιατί όχι με έναν εγχώριο τίτλο».

Ο Γιώργος Ζησόπουλος θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «13»".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ