ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ρισβάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Ατρόμητο. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ανήκει πλέον στην ομάδα του Περιστερίου.

Μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο Ατρόμητος κράτησε στο ρόστερ του και τον Σπύρο Ρισβάνη! Αυτόν όχι ως δανεικό, όπως έγινε με την περίπτωση του αριστερού μπακ και τον ΠΑΟΚ, αλλά ως ελεύθερο. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε για τρία χρόνια στους "κυανόλευκους".

Ο Ρισβάνης, που έκανε εξαιρετική χρονιά και κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας, έπαιξε σε 31 ματς και ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός από τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν έμελλε να καταγράψει επίσημη συμμετοχή, έχει περάσει παλαιότερα από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική για τον Ατρόμητο εξέλιξη, καθώς κράτησε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που προσφέρει λύσεις στα μετόπισθεν. Από εδώ και στο εξής όλο το βάρος πέφτει στο πώς θα καταστεί εφικτό να μείνει στην ομάδα και ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ