ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Χατζηισαΐα στη Νέα Σμύρνης ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Νταμίρ Κάναντι για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι τιμωρημένος και έχει τεθεί εκτός μάχης.

Από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και μετά την προπόνηση της Παρασκευής επέλεξε την 18άδα για το παιχνίδι κόντρα στους "κυανέρυθρους".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Στρούγγης".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ