ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Μάντσον, Ντιγκινί κόντρα στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα (16/12, 15:00), με τους Νασιμέντο Μάντσον και Νικολά Ντιγκινί να μένουν εκτός λόγω τιμωρίας.

Χωρίς τους Νασιμέντο Μάντσον και Νικολά Ντιγκινί θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα (16/12, 15:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Οι δύο παίκτες θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Μιχάλης Μπαστακός και Γιώργος Ζησόπουλος προκειμένου να καλύψουν τα κενά των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα, ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα απ' τον Γιώργο Μανούσο που είναι εδώ και καιρό τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ζησόπουλος, Ρισβάνης, Μενσά, Μπαστακός και Μπουσούλατζιτς.

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ