ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς αλλαγές η αποστολή του Ατρόμητου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ατρόμητος, πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου στην οποία συμπεριέλαβε όσους είχε μαζί του και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ούτε μια αλλαγή δεν υπάρχει στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Πλατανιά σε σχέση με την αποστολή και τους παίκτες που είχε στη διάθεση του ο Νταμίρ Κάναντι για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τη περασμένη εβδομάδα.

Ο Αυστριακός τεχνικός πήρε μαζί τους τους ίδιους 19 ποδοσφαιριστές και εκτός έμεινε ο τραυματίας Μανούσος και οι Μπαστακός, Ζησόπουλος και Πολιντόρο.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Μενσά, Ντάουντα, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή γευμάτισαν στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησαν με πούλμαν για το αεροδρόμιο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ