ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χατζηϊσαΐας: "Εμείς οι ρυθμιστές του τίτλου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Χατζηϊσαΐας EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του Ατρόμητου στη νίκη επί του Αστέρα, Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την κομπίνα που ήταν δουλεμένη στην προπόνηση, για την ομάδα του που θα είναι ρυθμιστής του τίτλου, για τον "τρελό" Ουάρντα και τον επιτυχημένο Κάναντι. (AUDIO)

Με δικό του γκολ στο 91ο λεπτό, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα, για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3, στην εκπομπή "οι κουτσομπόληδες" με τους Βασίλη Τεμπέλη και Δημήτρη Σαμόλη, και αναφέρθηκε στον τρόπο που σκόραρε και ο οποίος ήταν δουλεμένος στην προπόνηση.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε ότι η εφετινή σεζόν είναι μια χρονιά δικαίωσης για τον ίδιο που παλεύει για την οικογένειά του, ενώ ανέφερε ότι ο Ατρόμητος θα είναι ο ρυθμιστής του τίτλου. Διαβάστε όσα δήλωσε:

- Στη φάση του γκολ δεν είχες προωθηθεί. Ο προπονητής σου σού φώναξε να το κάνεις και τελικά έβαλες το γκολ της νίκης...

"Ήμασταν στο 90' και αποφάσισα να μείνω πίσω. Ο προπονητής μου φώναξε να ανέβω. Την έχουμε δουλέψει στην προπόνηση αυτή την κομπίνα και βάλαμε το γκολ".

- Αφού τέλειωσε το ματς, σε είδαμε να λες κάτι συμπαίκτες σου...

"Πριν ξεκινήσει το ματς είχα καλό προαίσθημα ότι θα βάλω γκολ. Το σκεφτόμουνα συνεχώς όλη την ημέρα. Το έλεγα ότι θα γίνει. Αυτό είπα στα παιδιά. Το ήθελα πολύ και για εμένα και για την ομάδα".

- Είναι ο στόχος σας η τρίτη θέση;

"Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Ο στόχος είναι να είμαστε στην τετράδα. Έχουμε δύσκολα ματς, όπως αυτό με την ΑΕΚ. Αν είμαστε σοβαροί, θα είμαστε στην τετράδα".

- Διακρίνουμε ότι είστε μια παρέα στον Ατρόμητο εφέτος. Και από το πώς συμπεριφέρεστε στα παιχνίδια, αλλά και μέσα από τα social media...

"Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα, εντός και εκτός γηπέδου. Με όλους κάνουμε παρέα. Με κάποιους ήμουν και συμπαίκτης και πριν από τον Ατρόμητο, όπως τον Ρισβάνη και τον Γιαννιώτη στον Πανιώνιο".

- Βλέπουμε μέσα από τα social media ότι κάνετε παρέα και με παίκτες άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα με τον Σιώπη που παίζει στον Πανιώνιο.

"Έχουμε τρομερές σχέσεις, παρότι είμαστε αντίπαλοι στα γήπεδα. Όση πλάκα βέβαια κάνουμε εκτός αγώνων, μέσα στο γήπεδο είναι σαν να μην τους ξέρουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες".

- Ποιος είναι ο πιο... πλακατζής στον Ατρόμητο;

"Ο πιο τρελός, αυτός που τους πειράζει όλους, ο Ουάρντα. Ποιος άλλος;".

- Πιστέψατε κάποια στιγμή μέσα σας ότι θα παλέψετε για το πρωτάθλημα;

"Μέσα μας το πιστεύαμε με αυτά που βλέπαμε. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και ό,τι καταφέρουμε".

- Ο προπονητής σας άκουσε πολλά το καλοκαίρι μετά τις βαριές ήττες στα φιλικά, αλλά στην πορεία όλα άλλαξαν.

" Ο κ. Κάναντι είχε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, ένα συγκεκριμένο τρόπο που ήθελε να παίζουμε. Είχε 17-18 νέους παίκτες. Δεν το πίστευα ότι θα φύγει μετά τις ήττες στα φιλικά. Τον πίστευα ως προπονητή. Απλά δεν καταλαβαίναμε αυτό που ήθελε να περάσει. Άλλαξαν κάποια πράγματα και τώρα είναι επιτυχημένος".

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Χατζηϊσαΐας EUROKINISSI SPORTS

- Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο;

"Έχουμε μέσα στο Περιστέρι την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Δεν θα αφήσουμε τίποτα, θα παλέψουμε".

- Ισχύει αυτό που λέγεται, ότι ο Ατρόμητος θα είναι ρυθμιστής του τίτλου;

"Σίγουρα. Το πιστεύω ότι έτσι θα γίνει. Εμάς μόνο καλό έχουν να μας κάνουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε".

- Νιώθεις ότι αυτή είναι μια χρονιά δικαίωσης για εσένα;

"Είναι χρονιά δικαίωσης για εμένα, για την οικογένειά μου, για τον πατέρα μου που έχει φύγει και είναι εκεί ψηλά. Για όλους αυτούς παλεύω για να δείξω τι αξίζω. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να αποδεικνύεις. Εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα το ίδιο καλά".

- Μετά από μια τέτοια πορεία, μπορεί ο Χατζηϊσαΐας, ο Γιαννούλης, ο Ρισβάνης, ο Ουάρντα ένα νέο δανεισμό σε έναν Ατρόμητο ή σε έναν Πανιώνιο; Ή πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει;

"Όλοι έχουμε συμβόλαιο με τις ομάδες μας. Από εκεί και πέρα, θα τα βάλουμε κάτω, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει...".

- Εσύ προσωπικά έλεγες μέσα "γιατί να μην παίζω στον ΠΑΟΚ;";

"Το λέω συνέχεια. Γι' αυτό πρέπει πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

- Ποια ομάδα βλέπεις να κόβει πρώτη το νήμα;

"Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πολύ καλές ομάδες, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μία από τις δύο ομάδες θα το πάρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Χατζηϊσαΐα στο 91' ο Ατρόμητος, 1-0 τον Αστέρα
Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ