ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βόλος - Ατρόμητος: Ο Μανούσος πέτυχε το αυθεντικό χατ τρικ

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μανούσος πέτυχε απέναντι στον Βόλο το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, σκοράροντας με τρεις διαφορετικούς τρόπους: πλασέ με το δεξί, κεφαλιά και πλασέ με το αριστερό.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Βόλο, επί θεσσαλικού εδάφους. Οι κυανόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γιώργο Μανούσο να σκοράρει τρεις φορές και να πετυχαίνει το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στο 181ο παιχνίδι του στη Super League.

Ο 33χρονος σέντερ φορ τα κατάφερε στο 8', το 38' και το 44' απέναντι στον Βόλο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως πέτυχε το αυθετικό χατ τρικ. Δηλαδή βρήκε δίχτυα με τρεις διαφορετικούς τρόπους και μάλιστα σε ένα 45λεπτο. Αρχικά, τα κατάφερε με δεξί πλασέ πάνω στην κίνηση μετά την ασίστ του Θανάση Ανδρούτσου (στο 8'), για να ακολουθήσει η κεφαλιά από την τελική πάσα του Νιλ Ντε Πο (στο 38') και το αριστερό πλασέ (στο 44') με τον Μπράιαν Ραμπέλο να είναι ο τρίτος παίκτης που... δημιούργησε τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Γιώργος Μανούσος να βρει δίχτυα.

Εντυπωσιακή εν γένει η παρουσία του 33χρονου σέντερ φορ, που θα θυμάται για πολύ καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ