Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση στον Ουάρντα

Ουάρντα

Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση στον Ουάρντα

Οι δυο άγνωστοι που επιτέθηκαν στον Αμρ Ουάρντα τα ξημερώματα της Τετάρτης τραβούσαν με βίντεο την επίθεση προς τον Αιγύπτιο μέσο. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας.

Η επίθεση προς τον Ουάρντα τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει συγκλονίσει άπαντες στον αθλητικό χώρο και κάθε ώρα που περνάει όλο και βγαίνουν περισσότερα στοιχεία για την επίθεση προς τον Αιγύπτιο μέσο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  ο Ουάρντα ήταν σε μαγαζί στην Καισαριανή όπου έβλεπε τα παιχνίδια του Champions League. Λίγη ώρα μετά την λήξη τους σηκώθηκε για να φύγει και πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του, εκείνη τη στιγμή τον περίμεναν με μηχανάκι δυο άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρατούσαν όπλο και μαχαίρι. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο βιντεοσκοπούσε την επίθεση προς τον Ουάρντα με το κινητό του τηλέφωνο. 

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο Ουάρντα δεν ήταν σε θέση να καταθέσει μετά το περιστατικό που κατήγγειλε στην αστυνομία και θα δώσει κατάθεση στην διάρκεια της Τετάρτης με το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας να έχει αναλάβει την επίθεση.

Ακόμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αστυνομίας η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα επί της οδού Σμύρνης 8, στην Καισαριανή. Ο ίδιος δεν γνωρίζει τα κίνητρα των δραστών αν ήταν οπαδικά ή σκοπός τους ήταν η ληστεία και αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις καταθέσει σήμερα στην Ασφάλεια.

Μέχρι τότε την υπόθεση έχει αναλάβει ως ένα περιστατικό απειλής και εξύβρισης το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24