ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βασιλακάκης: "Αν δεν φύγουν κάποιοι τον Γενάρη, θα μείνουμε ψηλά"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου επί του Πλατανιά, Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε για τα εξαιρετικά γκολ που σημείωσε και τη πορεία της ομάδας του Περιστερίου που μπορεί να μείνει ψηλά και μετά τον Ιανουάριο.

Τη Δευτέρα το βράδυ σημείωσε δυο εξαιρετικά γκολ, ίσως και τα καλύτερα της χρονιάς, και οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη επί του Πλατανιά. Ο λόγος για τον Θοδωρή Βασιλακάκη που μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο «Metropolis 95,5».

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στα δυο του τέρματα λέγοντας πως θέλει να δει να μπαίνουν ακόμα καλύτερα ενώ για τη συνέχεια της ομάδας υποστήριξε πως αν δεν φύγουν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να είναι ψηλά.

Για τα γκολ του:
«Δεν ξέρω αν είναι τα γκολ της χρονιάς. Εύχομαι να μπουν και καλύτερα. Ήταν, πάντως, εντυπωσιακά. Έβαλα και άλλα ωραία γκολ στην καριέρα μου και το καθένα είχε τη σημασία του. Σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα, ήταν τα πρώτα γκολ της χρονιάς, τα πρώτα με τον Ατρόμητο και τα γκολ που μας έδωσαν μια σημαντική νίκη σε ένα κομβικό και δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να παραμείνει ψηλά ως το τέλος:
«Αν δεν συμβούν δραματικές αλλαγές τον Ιανουάριο, πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά ως το τέλος».

Για τους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ:
«Μας βοηθούν πολύ. Γι’ αυτό λέω “αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα”. Αν δεν φύγουν κάποια από αυτά τα παιδιά τον Ιανουάριο μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά».

Για τον Ουάρντα και το ότι ήταν παρεξηγημένος στον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, μας βοηθάει και τον βοηθάμε. Είναι πολύ χαρούμενος στον Ατρόμητο και του βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί μας και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη στον ΠΑΟΚ ή σε άλλες ομάδες. Είναι θέματα των ομάδων αυτά και όχι δικά μας».

Για τη φανέλα με το σύνθημα «ο Ατρόμητος είναι οικογένεια» που σήκωσε ο Ουάρντα μετά το γκολ:
«Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Είμαστε δεμένο σύνολο, μια παρέα και οικογένεια. Αυτό μας κρατάει και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:
«Είναι αμφίρροπο και έτσι φαίνεται ότι θα μείνει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Πιστεύω ότι οι τρεις μεγάλες ομάδες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θα το διεκδικήσουν ως το τέλος και εύχομαι να μείνουμε κι εμείς εκεί κοντά».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ