ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τσενάμο: "Mας αφήνει πικρία η ισοπαλία"

Τσενάμο: "Mας αφήνει πικρία η ισοπαλία"
INTIME SPORTS

Tην πικρία του εξέφρασε ο Λουίτζι Τσενάμο μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Τσενάμο, εξέφρασε την απογοήτευση του για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ καθώς ο "δικέφαλος" ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και εξέφρασε την άποψη ότι αν η ομάδα του πιάσει την απόδοση που μπορεί, θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά:

Αν αφήνει πικρία στον Ατρόμητο η ισοπαλία: " Είπατε τη σωστή λέξη. Φυσικά και μας αφήνει πικρία η ισοπαλία. Γνωρίζαμε την ικανότητα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις, δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Ανασταλτικά η ομάδα στα στημένα τα πήγε καλά, καταφέραμε και καθαρίσαμε τις περισσότερες φάσεις, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 90' σου αφήνει πικρία".

Αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: " Σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το Περιστέρι. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι θα το θεωρούσα φυσιολογικό το αποτέλεσμα, αλλά και η ισοπαλία με τις φάσεις που είχε ο αντίπαλος μας το θεωρώ δίκαιο".

Αν μέτρησαν οι απουσίες και η κούραση: " Σίγουρα το ρόστερ του αντιπάλου είναι μεγαλύτερο από το δικό μας, είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε ένα δεμένο σύνολο. Στην έδρα μας παίζουμε την μπάλα κάτω με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το ότι καταφέραμε και ανοίξαμε το σκορ και δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος να κρατήσουμε το προβάδισμα, σίγουρα μας στενοχωρεί και ίσως να έχει λόγο ότι παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο ματς, να κλείσουμε τον πρώτο γύρο νικηφόρα και μετά να ξεκουραστούμε".

Για το ματς με τον Πανθρακικό: " Θα μιλήσω ειλικρινά, δεν έχω παρακολουθήσει τον αντίπαλο. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας, αρκεί να ξεκουραστούμε και αν πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης μας θα πάρουμε το ματς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ