ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τον δίμετρο Κόσελεφ "βλέπει" ο Ατρόμητος

Τον δίμετρο Κόσελεφ "βλέπει" ο Ατρόμητος
Κοσέλεβ

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι εξετάζεται ο δίμετρος Μολδαβός, Αλεξέι Κόσελεφ, που έπαιζε στη Sheriff Tiraspol. (VIDEOS).

Ο Αντρέι Γκορμπούνοβ αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο. Το ίδιο και ο έτερος γκολκίπερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η ομάδα του Περιστερίου κινείται για να καλύψει τα κενά που προέκυψαν στο ρόστερ και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Αλεξέι Κόσελεφ.

Ο Μολδαβός είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου το 1993 και έχει ύψος 2 μέτρα! Από τον Ιούλιο του 2015 έως σήμερα έπαιζε στην Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία πήρε το πρωτάθλημα. Εφέτος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, τα 22 για το πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει περάσει στο παρελθόν και από Dacia 2 (Μολδαβία), Gagauzia Comrat (Μολδαβία), FC Sfintul Gheorghe (Μολδαβία), Kuban Krasnodar (Ρωσία), Saxan (Μολδαβία), Tiraspol (Μολδαβία). Ο Κοσέλεβ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει παίξει μία φορά και με αυτή των ανδρών!

Τον δίμετρο Κόσελεφ "βλέπει" ο Ατρόμητος

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον πανύψηλο κίπερ έχει κατατεθεί πρόταση και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς. Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε εφέτος ένας ακόμα Μολδαβός, ο Ναμάσκο του Λεβαδειακού. Στην Sheriff Tiraspol ο Κόσελεφ ήταν συμπαίκτης με έναν παλιό μας γνώριμο, τον Ζινγκί Μπαντιμπανγκά, ο οποίος πέρασε από Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το ντεμπούτο του Κόσελεφ με την Εθνική ανδρών της Μολδαβίας, σε αγώνα των προκριματικών του Euro 2016, τον Οκτώβριο του 2015.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ