ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το πλάνο του Κάναντι για τη διατήρηση της πρωτιάς με τον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/11, 17.15) τον Πανιώνιο και με νίκη θα διατηρήσει την πρωτιά στη Super League και το αήττητο σε δέκα αγώνες. Το πλάνο του Νταμίρ Κάναντι για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το Σάββατο (4/11, 17.15) ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει την ονειρική πορεία που διαγράφει στη Super League Σουρωτή. Ύστερα από εννέα παιχνίδια οι Περιστεριώτες είναι μόνοι πρώτοι με 19 βαθμούς και απέναντι στον Πανιώνιο θα γίνει προσπάθεια για νέα επικράτηση. Σύμμαχος σε αυτή το γεγονός ότι ο Αυστριακός προπονητής υπολογίζει σε όλα τα "δυνατά χαρτιά".

Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή και το "διπλό" στη Θράκη κόντρα στην Ξάνθη, εκτός έμεινε ο Βασιλείου και ο Νάτσος, ενώ στη 18άδα μπήκε ο Μενσά. Έτσι, την αποστολή συγκροτούν οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Ο Κάναντι έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται συγκεκριμένα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα. Και αυτή τη φορά τον ίδιο δρόμο θα... χαράξει. Με άλλα λόγια, ο Γιαννιώτης θα είναι στα γκολπόστ. Δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερό Γιαννούλης, με στόπερ τους Χατζηϊσαΐα και Ρισβάνη. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς, μεσοεπιθετική γραμμή με Βασιλακάκη, Ντιγκινί και Ουάρντα, ενώ μένει να φανεί ποιος θα επιλεγεί για την κορυφή. Ο Ντάουντα, δηλαδή, που ξεκίνησε με την Ξάνθη, ή ο Μανούσος.

Κατά τα άλλα, έχουν ήδη φύγει 1000 εισιτήρια για τον αγώνα. Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εξής ενόψει και του Σαββάτου (4/11): "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την ημέρα του αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενώ τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 15.15 μέχρι και την έναρξη. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link: στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ