ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Την Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Ατρόμητος, οπαδοί INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή (25/10) τον Ολυμπιακό και οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου θα μπορέσουν από την Τετάρτη (21/10) να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στο ματς με την Βέροια και πλέον πηγαίνει με καλύτερη ψυχολογία στην δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής (25/10) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου θα μπορούν από την Τετάρτη να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους με τις τιμές να ξεκινούν από 10 ευρώ και να φτάνουν στα 30 ευρώ ενώ υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκινάει αύριο.

Το ωράριο λειτουργίας ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:12.00 – 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 11.00 – 19.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2:15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3:30 ευρώ.

ΘΥΡΑ 4:15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 7: 10 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ: 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου είναι απαραίτητοςκαι ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Ακόμη και για παιδικό εισιτήριο.

Συνιστούμεστους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμεεπίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσαστην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου.

Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου με μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ