ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέμα (και) στην "A Bola" o εκπληκτικός Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την πορτογαλική εφημερίδα, "Diário de Notícias", ήρθε και η "A Bola" να αναφερθεί στον φετινό εκπληκτικό Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι, που φιγουράρει στην κορυφή της Super League Σουρωτή.

Πρώτη ήταν η πορτογαλική εφημερίδα, "Diário de Notícias", η οποία φιλοξένησε αφιέρωμα για τον πρωτοπόρο της Super League Σουρωτή, Ατρόμητο. Σε αυτό παρατέθηκαν στατιστικά στοιχεία, έγινε αναφορά στην εκπληκτική άμυνα και τον γκολκίπερ, Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος "τρέχει" 651 λεπτά με την εστία του να μένει απαραβίαστη καιι πως έχει ήδη προβλεφθεί με βάση των εσωτερικό κανονισμό πριμ κατάκτησης τίτλου.

Στην εξαιρετική πορεία των Περιστεριωτών του Νταμίρ Κάναντι, αναφέρθηκε και η "A Bola", η οποία γράφει πως έχουν νικήσει εκτός έδρας δύο από τους διεκδικητές του τίτλου, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και βρίσκονται πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

"Ο Ατρόμητος είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του πρώτος, αήττητος και χωρίς να δεχθεί γκολ σε επτά ματς", σημειώνει ο συντάκτης και προσθέτει πως ο Ατρόμητος δεν διαθέτει κάποιον σταρ όπως οι άλλοι "μεγάλοι" του πρωταθλήματος. Επίσης, αναφέρεται και ο Ρικάρντο Σα Πίντο και το γεγονός πως αποχώρησε από τον πάγκο το καλοκαίρι.

Θέμα (και) στην "A Bola" o εκπληκτικός Ατρόμητος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ