ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θα είχε φύγει μόνος του ο Γρηγορίου

Θα είχε φύγει μόνος του ο Γρηγορίου
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Ατρόμητου συνεχίζει και στηρίζει τον Μιχάλη Γρηγορίου, παρά τις τέσσερις σερί ήττες στη Super League. Όλα για όλα με τη Βέροια, έφυγε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Όσο καταπληκτικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Ατρόμητο, άλλο τόσο στραβά... τσουλάει. Εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, 2x2 στη Super League, αλλά και ένα σερί τεσσάρων ηττών, που έχουν οηγήσει την ομάδα στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Η νέα ήττα από την ΑΕΚ προβλημάτισε, αλλά η διοίκηση δεν θέλησε να προβεί σε κίνηση εν θερμώ. Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου εξακολουθεί και στηρίζεται. Αυτός θα την καθοδηγήσει στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τη Βέροια. Στον Αθηναίο τεχνικό καταστήθηκε σαφές ότι πιστεύουν στη δουλειά που έχει γίνει.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός τεχνικός θα είχε παραιτηθεί μόνος του αν έβλεπε ότι η ομάδα δεν "τραβάει". Χάνονται όμως ένα σωρό ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και ελπίδα όλων στο περιστεριώτικο σύνολο είναι να "γυρίσει" η κατάσταση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη "Βασίλισσα", που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου (16.00).

Τη Δευτέρα (5/10) όσοι έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Απουσίασε ο Γκορμπούνοφ, ο οποίος ενσωματώθηκε με την Εθνική Λευκορωσίας ενόψει των αγώνων με Σλοβακία και Σκόπια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 9 και 12 Οκτωβρίου, αντίστοιχα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ