ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος Παπαδόπουλος, Σηφάκης και Φωτάκης

Τέλος Παπαδόπουλος, Σηφάκης και Φωτάκης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στον Ατρόμητο τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στον Αρτ FM, 90.6, ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος υποστήριξε ότι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Φωτάκης και Μιχάλης Σηφάκης δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Ατρόμητου την επόμενη σεζόν.

Το θέμα του 32χρονου επιθετικού είχε τεθεί επί τάπητος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παράσχος με τον Γιώργο Σπανό. Ο Μακεδόνας κόουτς εξήγησε στον διοικητικό ηγέτη των Περιστεριωτών για την αδυναμία συνύπαρξης των δύο ανδρών στα αποδυτήρια και από τη στιγμή που ο Σπανός επέλεξε Παράσχο, το διαζύγιο με τον αρχισκόρερ του Ατρόμητου ήταν μάλλον δεδομένο.

Ο Παπαδόπουλος, που ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 38 συμμετοχές και 16 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η αποχώρησή τους ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα είναι μειωμένο κατά 20% και πως η ομάδα θα προσπαθήσει να στηριχθεί σε παιδιά από τα σπλάχνα της και τις ακαδημίες.

Διαβάστε τι είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος:

"Το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 20%, θα πληρώσουμε και εμείς αυτή την οικονομική κρίση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Συζητήσαμε και ποια ονόματα θα φύγουν από την ομάδα μας. Ο Παπαδόπουλος μαζί με τον Φωτάκη θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας. Ο Σηφάκης θα αποχωρούσε ούτως η άλλως, ζήτησε να πάει κάπου αλλού, έχει πρόταση άλλη. Αυτά λίγο-πολύ. Θα αντικαταστήσουμε αυτούς τους παίκτες με κάποιους έμπειρους, τρεις ή τέσσερις. Θα μαζέψουμε και τρία-τέσσερα παιδιά νέα και μπορέσουμε να τα ενσωματώσουμε πάλι στην ομάδα".

Θα πρέπει όμως αυτές οι μεταγραφές να είναι εύστοχες;
"
Επειδή θα κάνουμε πολύ περιορισμένες μεταγραφές εμείς θα πρέπει να είναι εύστοχες, πάνω από όλα, και λίγο να αυξήσουμε το ρόστερ έστω και με νέους παίκτες. Αν δείτε όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν έστω και για 5 ή 10 λεπτά πάνω από 30 παίκτες. Το ρεκόρ πρέπει να το έχει η Καλλονή με 39, εμείς χρησιμοποιήσαμε 23 μόνο".

Για τις κλήσεις στην Εθνική:
"Από την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος να μην επιλέξει κανέναν παίκτη. Είναι άσχημο και δικαιολογημένα. Είναι το ρόστερ με τους περισσότερους Έλληνες παίκτες. Το κυριότερο είναι ότι είχαμε τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές που φέτος έκαναν καταπληκτικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε να τους πάρει στην Εθνική για το Μουντιάλ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ