ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Τελειώνουν" τον Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

"Τελειώνουν" τον Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο
Μαρσελίνιο INTIME SPORTS

Παρελθόν θα αποτελέσει τις προσεχείς μέρες για τον Ατρόμητο ο Μαρσελίνιο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Στην προπόνηση ο Γιώργος Σπανός, που προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις για όποιον δεν είναι σοβαρός.

Ο Μαρσελίνιο είναι εκτός ομάδας στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος πλήρωσε την αδιαφορία του από το ματς με την ΑΕΚ και μετά, αλλά και την αποβολή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/10) για το Κύπελλο με τη Βέροια. Δεν συμμετέχει πια στις προπονήσεις και εντός των επόμενων ημερών θα λυθεί το συμβόλαιό του.

Όλα αυτά και ενώ ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε την Πέμπτη (29/10) στο πρόγραμμα της ομάδας. Με το τέλος του μίλησε στους παίκτες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. "Η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει ακόμα και αν πρέπει να φύγετε όλοι σας" ανέφερε μεταξύ άλλων το αφεντικό της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Σπανός εκτιμά ότι δεν είναι μόνο ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου που έχει κάνει λάθη, αλλά πολύ οι περισσότερο οι παίκτες. Για αυτό και στην επίσκεψή του στην προπόνηση φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δείτε στο 1.55 πώς ο Μαρσελίνιο αποβλήθηκε στο ματς με τη Βέροια:

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ