ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τελειώνει ο Αναστόπουλος

Τελειώνει ο Αναστόπουλος

Ο Νίκος Αναστόπουλος αρνήθηκε πως υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί αλλά ο Γιώργος Σπανός σύμφωνα με έντονη φημολογία σκέφτεται να τον απομακρύνει. Αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ατρομήτου στους παίκτες

Σύμφωνα με έντονη φημολογία ο Γιώργος Σπανός σκέφτεται να απομακρύνει τον Νίκο Αναστόπουλο από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου μετά από την ήττα από τον Άρη στο Περιστέρι.

Ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τον Άρη με 1-0 στο Περιστέρι αρνήθηκε πως υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί.

Η σημερινή ήττα από τον Άρη και εμφάνιση του Ατρομήτου αποτέλεσε ουσιαστικά το κερασάκι της δυσαρέσκειας του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος που δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του με όλα να ξεκαθαρίζουνε ακόμη και μέχρι και την Κυριακή.

Στο μεταξύ, μερίδα οπαδών των Περιστεριωτών αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές για την ήττα τους από τον Αρη ενώ φώναξαν συνθήματα και εναντίον του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου μετά το τέλος του ματς με τις περισσότερες αποδοκιμασίες να ακούν οι Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ