ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την τραγωδία στο Περιστέρι

Το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το θάνατο του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αναστάσιου Ιωσηφίδη, ο οποίος απανθρακώθηκε ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον τραγικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της, Αναστάσιου Ιωσηφίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του και παρά την προσπάθεια της Πυροσβεστικής δεν κατέστη δυνατό να τον απεγκλωβίσουν άμεσα απ' τις φλόγες.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 8 το πρωί της Δευτέρας (19/02) σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, επταώροφης πολυκατοικίας, επί της οδού Αισώπου 30 στο Περιστέρι. Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και σύντομα στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη που κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλα παρακείμενα διαμερίσματα.

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των Αναστάσιου Ιωσηφίδη και Κώστα Γιομπαζολιά.

Ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχοντας 24 συμμετοχές ενώ ο Κώστας Γιομπαζολιάς ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ατρομήτου σε όλα τα χρόνια της ζωής του.

Και οι δύο υπήρξαν μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά λύπη μας για το χαμό τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ