ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συνεχίζει στον Ατρόμητο μέχρι το 2019 ο Σούιτσα

Συνεχίζει στον Ατρόμητο μέχρι το 2019 ο Σούιτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο έως το καλοκαίρι του 2019 και να παραμείνει στην ομάδα του Περιστερίου.

Οι ομάδες συνηθίζουν να ανακοινώνουν τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών ή τις ανανεώσεις συμβολαίων. Ο Ατρόμητος επέλεξε την Πέμπτη (15/6) να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Σλόμπονταν Σούιτσα, του γυμναστή τερματοφυλάκων του συλλόγου του Περιστερίου για άλλα δυο χρόνια.

Και είχε κάθε λόγο να το κάνει αυτό. Ο Σούιτσα το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ, είχε γραφτεί μέχρι και για συμφωνία ενώ τις τελευταίες μέρες το όνομα του ακούστηκε και για Παναθηναϊκό.

Και όμως ο Σούιτσα μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (15/6) με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, συμφώνησε σε όλα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου και να μείνει δυο χρόνια ακόμα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι για επτά χρόνια στην ομάδα αφού από το 2012 βρίσκεται στον Ατρόμητο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο Σλόμπονταν Σούιτσα για δύο ακόμη χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Ο Σούιτσα που είναι κατά κοινή παραδοχή ένας εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων που εργάζονται στη χώρα μας, ήρθε στον Ατρόμητο το 2012 έχοντας να επιδείξει απτά δείγματα γραφής και αποτελεσματικότητας.

Σήμερα συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που εκπνέει τον Ιούνιο του 2019".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ