ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στόιτσεφ... στο τετράγωνο και επίσημα στον Ατρόμητο

Στόιτσεφ... στο τετράγωνο και επίσημα στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, ο έτερος μετά τον Μίλος. Ο 29χρονος Βούλγαρος διεθνής αμυντικός υπέγραψε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δυο έγιναν πλέον οι Στόιτσεφ στον Ατρόμητο καθώς μετά τον Μίλος ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Μπόρισλαβ Στόιτσεφ ο οποίος έρχεται για να καλύψει το κενό του Έμποου και να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ατρόμητου.

Ο διεθνής Βούλγαρος υπέγραψε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη έτους και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου υποστήριξε πως αν και βγαίνει πρώτη φορά εκτός Βουλγαρίας θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Kαλώς ήρθες!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπόρισλαβ Στόιτσεφ (Borislav Hristov Stoychev).

Ο εν ενεργεία διεθνής Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1,87μ.) ολοκλήρωσε σήμερα με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+ 1 έτους.

Αμέσως μετά δήλωσε τα εξής στοatromitosfc.gr:«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βγαίνω εκτός συνόρων και χαίρομαι πολύ γιατί έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο που βάζει συνεχώς στόχους και μου άρεσε πάρα πολύ η υποδοχή που συνάντησα από τους ανθρώπους του αλλά και οι αθλητικές υποδομές που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές για να μπορούν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Γρηγορίου που με επέλεξε και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για την προσέγγιση και τους χειρισμούς του που με έπεισαν να έρθω στην ομάδα.

Ενδεχομένως να χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής, όχι πολύ όμως, γιατί όπως σας είπα είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός Βουλγαρίας. Πιστεύω στον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι και θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Ατρόμητο για να πετύχει τους στόχους του δίνοντας το 100% των δυνάμεων μου σε κάθε παιχνίδι».

Στόιτσεφ... στο τετράγωνο και επίσημα στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1986) αγωνίστηκε των περσινή σεζόν στη Λέφσκι Σόφιας καταγράφοντας 30 συμμετοχές και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2005-2006 και 2006-2007), δύο κύπελλα (2006-2007 και 2007-2008) και δύοSuperCup(2005-2006 και 2013 -2014).

Τον περασμένο Φεβρουάριο αγωνίστηκε στην Εθνική Ανδρών της χώρας του σε παιχνίδι με τη Ρουμανία ενώ τον Ιούνιο είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης τουEuro2016 με Μάλτα και Ιταλία.

OΣτόιτσεφ επέλεξε το νούμερο «5» στη φανέλα του.

Το απόγευμα έκανε κανονικά την πρώτη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο Περιστερίου αφού προηγουμένως είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ