ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς ο Ατρόμητος

Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα έσοδα από την διάθεση των εισιτηρίων ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Το Σάββατο ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι και όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Περιστερίου στο κάλεσμα της προς τον κόσμο τα έσοδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διατεθούν για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 5 έως 25 ευρώ και η ομάδα του Περιστερίου με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών για να στηρίξει τόσο τον Ατρόμητο όσο και τους πληγέντες.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

"Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι από σήμερα (Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο ματς (19.30) με τον Παναθηναϊκό.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί προπώληση και αύριο (Πέμπτη).

Η παρουσία του κόσμου της πόλης μας στο γήπεδο είναι απαραίτητη αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται".

Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς ο Ατρόμητος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ