ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Νταούντα

Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Νταούντα

Ο 29χρονος πρώην επιθετικός της Φιτέσε, Αμπιόλα Νταούντα, βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου και αναμένεται να υπογράψει μέχρι την Δευτέρα συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος αναζητούσε έναν παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή καθώς στην ομάδα του Περιστερίου δεν υπολογίζουν στον Δημήτρη Παπαδόπουλο ενόψει της συνέχειας ενώ και ο Ντιγκινί πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κήλη.

Αυτός βρέθηκε και μάλιστα είναι ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου. Ο λόγος για τον 29χρονο (σ.σ. γεννημένος στις 3/2/1998) στη Νιγηρία Αμπιόλα Νταούντα ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φίτεσε.

Ο Νταούντα αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στην διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει από ομάδες στην Σουηδία όπου έπαιξε για αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα μάλιστα να πάρει και σουηδικό διαβατήριο ενώ εν συνεχεία πέρασε από ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας, Χαρτ και η Φίτεσε. Στην ομάδα του Βελιγραδίου μάλιστα τη σεζόν 2013-14 έκανε την καλύτερη του χρονιά με 15 γκολ σε 31 εμφανίσεις.

Ο έμπειρος επιθετικός είναι πλέον ελεύθερος και μέχρι την Δευτέρα αφού περάσει και από τις απαραίτητες εξετάσεις αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αθλητική ιστοσελίδα που ασχολείται με παίκτες από τη Νιγηρία είχε αποκαλύψει από τις 29 Δεκεμβρίου πως ο Νταούντα θα ερχόταν στην Super League χωρίς να αποκαλύπτει την ομάδα.

Δείτε βίντεο με στιγμές από τον 29χρονο φορ αλλά και το tweet που έκανε λόγο για την έλευση του στην Ελλάδα:


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ