ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη Λωζάννη ο Ρεγκάκος

Στη Λωζάννη ο Ρεγκάκος

Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανος Ρεγκάκος, θα ενταχθεί στο δυναμικό της Λωζάννης σύμφωνα με ελβετικά ΜΜΕ.

Είναι από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Κ20 του Ατρομήτου, αλλά το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Περιστέρι και εκτός Ελλάδας. Σύμφωνα με ελβετικά ΜΜΕ (Le Matin), η Λωζάννη απέκτησε τον 19χρονο διεθνή με την Κ19 της Εθνικής Ελλάδας, Στέφανο Ρεγκάκο.

Ο Ρεγκάκος δοκιμάστηκε στην Team Vaud Foot (μικρότερη ηλικιακή ομάδα της Λωζάννης) και έπεισε τους διοικούντες την ελβετική ομάδα, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της πρώτης και μάλιστα να δηλωθεί στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Le Matin".

Μετά από 20 αγωνιστικές στη Super League, η Λωζάννη έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς περισσότερους από την τελευταία (10η) της κατάταξης, Βαντούζ, ομάδα η οποία υποβιβάζεται στην Challenge League (δεύτερη κατηγορία) με τα ισχύοντα δεδομένα.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται κι άλλος ένα παίκτης που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Είναι ο 31χρονος Γάλλος πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού Βόλου και Λεβαδειακού, Σαβιέ Τομάς. Αστέρι της ομάδας είναι ο Νιγηριανός αριστερός μπακ (πρώην Μίλαν και Μαρσέιγ), Τάιγ Ταϊβό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ