ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Ζητούμε την παραίτηση Περέιρα για την αλλοίωση αποτελέσματος"

Σπανός: "Ζητούμε την παραίτηση Περέιρα για την αλλοίωση αποτελέσματος"

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και κατήγγειλε τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του γι' αλλοίωση αποτελέσματος στην εντός έδρας ήττα (0-1) από την ΑΕΚ.

Στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σ’ ένα κακό ματς και μ’ ένα πέναλτι που έγινε έξω από την περιοχή. Ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων, Γιώργος Σπανός, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.

Μάλιστα, κατήγγειλε τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του - Λάζαρο Δημητριάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά - για αλλοίωση αποτελέσματος. "Όλοι συμμετείχαν σε μια παρωδία με πρωταγωνιστή τον κύριο Μέλο Περέιρα κι αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν το έργο ήταν ο κύριος Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του.

Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με καταφανέστατο πέναλτι που δεν μας δόθηκε σε χέρι του Χουλτ και πέναλτι που δόθηκε εναντίον μας σε ανατροπή, κι ελέγχεται εάν είναι ανατροπή. Αποκλειστικός υπεύθυνος αυτής της κατάστασης είναι ο Μέλο Περέιρα. Ζητήσαμε μετά τα ματς με Ξάνθη και Λαμία ξένους διαιτητές. Παραδόξως, αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές, τους βλέπουμε ξανά. Ήλθε η γνωστή διαιτητική τριάδα με τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, αυτή είναι η βιτρίνα μας στο εξωτερικό.

Η καραμέλα της εξυγίανσης έλιωσε εδώ και καιρό. Έχουν ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι υπόλοιποι σφάζονται στο γόνατο. Κατάφερε ο κύριος Σιδηρόπουλος να ξεσηκώσει άνδρες, γυναίκες, παιδιά σε μια ήσυχη γειτονιά.

Εμείς ως Ατρόμητος θα ζητήσουμε την παραίτηση του Μέλο Περέιρα και των βοηθών του. Όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές, σήμερα ένα σημαντικό ματς μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου της βαθμολογίας παίχθηκε με Έλληνες. Ζητούμε την παραίτηση του Μέλο Περέιρα, θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία μας και την UEFA. Σήμερα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος", υποστήριξε ο Γιώργος Σπανός.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ