ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Συμφωνήσαμε με ΠΑΟΚ για Λημνιό πριν 10 μέρες"

Σπανός: "Συμφωνήσαμε με ΠΑΟΚ για Λημνιό πριν 10 μέρες"
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον "Arena fm 89,4" και αποκάλυψε τη συμφωνία του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου παραδέχθηκε τις επαφές που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και υποστήριξε πως επί της ουσίας η μετακίνηση του 19χρονου εξτρέμ στον "Δικέφαλο" είναι προ των πυλών.

Αρχικά ο κ. Σπανός ρωτήθηκε για την πορεία του Ατρομήτου και την μάχη των play offs:

"Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είχαμε και πολύ κακή διαιτησία βγήκαμε εκτός στόχων για τη μάχη της πεντάδας. Στα play offs, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προγνωστικά. Οι διαφορές τους είναι στις λεπτομέρειες.

Ο ΠΑΟΚ είχε σε διάρκεια το καλύτερο πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός τώρα δείχνει κάποια πράγματα με τον νέο προπονητή. Θα κριθούν στις λεπτομέρειες τα ματς των πλέι οφ. Παίζουν ρόλο και οι τραυματισμοί και πως θα είναι το ρόστερ".

Σχετικά με τις αλλαγές που επίκεινται στην διεξαγωγή της Super League, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε:

"Για να ισχύσει και η αναδιάρθρωση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και στα αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων. Είμαι υπέρ των 14 ομάδων, αν γίνει πρώτα γίνουν αυτά".

Ο Γιώργος Σπανός αποκάλυψε τη συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού και τις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη:

"Έχουμε συμφωνήσει με τον κύριο Σαββίδη για τον Λημνιό εδώ και 10 μέρες. Τον έχουμε από 15 ετών μαζί μας. Είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι 18 μισό και νομίζω ότι έχει την προοπτική για σημαντικά πράγματα.

Θεωρώ ότι από αυτόν εξαρτάται που θα φτάσει και τι θα κάνει. Μιλήσαμε με τον κύριο Σαββίδη πριν 10 μέρες για τον Λημνιό. Είναι μικρός αλλά προσγειωμένος, δουλεύει πολύ".

Για τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν αναφορικά με τον Ατρόμητο επεσήμανε:

"Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή. Θα μιλήσουμε το Πάσχα. Είναι φιλόδοξος, διαχειρίστηκε μια ομάδα που δεν ήταν δική του. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο".

Για τις εκλογές της ΕΠΟ:

"Στην ΕΠΟ μπήκε η προσωρινή διοίκηση και ακούω για τον κύριο Γραμμένο. Εύχομαι να μπουν άνθρωποι που έχουν καθαρές ιδέες για το ποδόσφαιρο. Αν δε βοηθήσουμε και εμείς οι παράγοντες να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο δε φτάνει μόνο η ΕΠΟ.

Θέλω να ακούσω τον κύριο Γραμμένο, να ακούσω τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο και αν ακούσω πράγματα που θα με ικανοποιήσουν και δω στο ψηφοδέλτιο και άφθαρτους ανθρώπους, δε θα έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω.

Η διαιτησία μας κόστισε πολύ ειδικά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ".

Για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ:

"Δε μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μου χθες. Πρέπει να βρει ο Πίντο ποιοι έχουν όρεξη και κίνητρο και να βάλει αυτούς. Κυρίως να μη δώσουμε αφορμή για σχόλια".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ