ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Όχι αποφάσεις εν θερμώ"

Σπανός: "Όχι αποφάσεις εν θερμώ"
Σπανός, Γρηγορίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνάντηση με τον Μιχάλη Γρηγορίου θα έχει ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, για να δουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Τι ανέφερε το αφεντικό των "κυανόλευκων" στο Sport24.gr.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, και έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές. Το κλίμα στην ομάδα του Περιστερίου ασφαλώς και δεν είναι καθόλου καλό.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση αν με εμπιστεύεται ακόμη ή όχι. Από την πλευρά μου, επειδή πιστεύω την ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει και είμαστε στην 6η αγωνιστική, ναι μεν έχουμε τέσσερις ήττες αλλά έχουμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχει σημασία πως προέρχονται οι ήττες. Είναι στο χέρι της διοίκησης, του κ. Αγγελόπουλου αν εκτιμά κάτι διαφορετικό".

Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και είναι βέβαιο πως ο Αθηναίος τεχνικός θα έχει επαφή με τη διοίκηση, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ανέφερε στο Sport24.gr: " Δεν παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ". Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ