ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Ο κ. Κάναντι παραμένει ένας πολύ καλός φίλος"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Spanos, Kananti (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδα και αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Νταμίρ Κάναντι.

Η φετινή σεζόν για τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Περιστερίου να βγαίνει στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχαρίστησε άπαντες όσους συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ενώ τόνισε πως παρά την ήττα από τον ΟΦΗ η χρονιά ήταν γεμάτη επιτυχίες.

Ο Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Νταμίρ Κάναντι λέγοντας πως παραμένει ένας καλός φίλος και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του ενώ υποστήριξε πως ήδη ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου δήλωσε:

"Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σαν αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για εμάς παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.

Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ