ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Φτάσαμε στο σημείο μηδέν"

Σπανός: "Φτάσαμε στο σημείο μηδέν"
Σπανός INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός δήλωσε στο Sport24.gr πως συμφωνεί με την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος, όμως διαφωνεί με την οριστική ματαίωση του κυπέλλου.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, δεν αναβάλλεται μόνο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για τους "4" του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ολόκληρη η διοργάνωση για φέτος εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ζητώντας το σχόλιο του για την απόφαση της κυβέρνησης:

"Καταρχάς όσον αφορά τη συγκεκριμένη μέρα κατανοούμε ότι ήταν δύσκολη στιγμή για το ποδόσφαιρο και πως θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση με σκοπό να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και η ένταση αυτών των ημερών.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από την ματαίωση. Δεν μπορεί να στερήσει από κάποια ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο και από εκεί και πέρα τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Τι βλέπετε για το μέλλον: "Θεωρούμε πως θα κληθούμε σε σύσκεψη υπό την σκέπη του Υπουργού. ΕΠΟ, ομάδες, Super League για να πούμε τις απόψεις μας. Θα πούμε πως είναι λάθος. Ακραία απόφαση, Θα θέσουμε κάποια πράγματα. Μπορεί να γίνει τελικός με παιδιά ή με προσκλήσεις και εισιτήρια που θα δώσουν οι ομάδες μεμονωμένα με σκοπό να γνωρίζουν ποιοι θα πάνε στο γήπεδο.

Η κοινωνία βρίσκεται γενικότερα σε αναταραχή και κατανοούμε την ανησυχία του Υπουργού. Στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν παρεισφρήσει κι άλλα στοιχεία, χωρίς να υπάρχει δικαιολογία για τα γνωστά επεισόδια κάθε φορά, όμως είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών".

Είναι αδικία για την ομάδα σας:

"Θεωρώ ότι το να μην γίνει τελικός είναι λάθος και άδικο για εμάς προσωπικά που στο φινάλε δεν έχουμε καμία σχέση με ότι έχει συμβεί. Κρίνονται κι άλλα πράγματα. Έσοδα, εισιτήριο ευρωπαϊκό τα προβλήματα θα είναι πολλά.

Πρέπει να καθίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι σε ίδιο τραπέζι. Σύσκεψη με ιδιοκτήτες και όχι στελέχη. φτάσαμε σε ώρα μηδέν. Συμφωνούμε να γίνει η αναβολή σε ώρα εκτόνωσης, όμως η ματαίωση είναι ακραίο μέτρο".

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Δεν γίνεται το ΑΕΚ - Ατρόμητος

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ