ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Εγώ το αποκλείω για πρωτάθλημα, οι παίκτες μου όχι!"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κάναντι, Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στο ΦΩΣ για τον εκπληκτικό του Ατρόμητο και είπε πως ο ίδιος αποκλείει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα, όχι όμως και οι ποδοσφαιριστές του. Θεωρεί πως φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε στο ΦΩΣ και αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας των Βορείων Προαστίων, τονίζοντας όμως πως αποκλείει ο Ατρόμητος να πάρει τον τίτλο, όχι όμως και οι παίκτες του.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έναν από τους δεύτερους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά την 16η αγωνιστική. Ο ίδιος όμως είπε πως η ομάδα του παλεύει με σφεντόνες, ενώ οι άλλοι τρεις με πυρηνικά.

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα, απάντησε με ειλικρίνεια: "Εγώ το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες".

Για το πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο: "Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι, έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή".

Για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός! Διότι έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ