ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Τα παιδιά μου έπαιξαν σαν ήρωες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, ενώ παραδέχθηκε το "κρίμα" του αποτελέσματος για το "Γηραιό".

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή, στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League, χάρη στο γκολ του Θωμά Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ρικάρντο Σα Πίντο, αναγνώρισε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άδικο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αποθέωσε τους παίκτες του για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

"Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανταγωνιστικό που οι παίκτες πάλεψαν με πολλή ενέργεια και πάθος. Γνωρίζαμε ότι έχουμε παίξει ήδη τρία παιχνίδια κι αυτό που μας προβλημάτιζε είναι η φυσική κατάσταση. Παίξαμε με καρδιά και θέληση για τους τρεις βαθμούς και γνωρίζαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό για όλο το παιχνίδι, αφού και ο Ηρακλής θα ερχόταν να κλειστεί και να εκμεταλλευτεί το χρόνο, ξέροντας ότι θα είμαστε κουρασμένοι.

Στο πρώτο κομμάτι είχαμε πολύ καλές στιγμές, από τα πλάγια και από το κέντρο, αλλά δεν είχαμε την τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο κομμάτι από το 30ό μέχρι το 65ο λεπτό πάλευαν οι δύο ομάδες για την μπάλα, με την ποιότητα να είναι μέτρια. Με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα επανήλθε στο ρυθμό της και κάναμε ευκαιρίες. Θέλω να δώσω στα παιδιά μου συγχαρητήρια που έπαιξαν σαν ήρωες που προσπάθησαν να σκοράρουν με κάθε τρόπο και στο τέλος το κατάφεραν. Παρότι είναι κρίμα για τους παίκτες του Ηρακλή, στο τέλος βάλαμε το γκολ με το οποίο κερδίσαμε", υποστήριξε αρχικά ο Σα Πίντο πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει για:

Την ενδεκάδα που παρέταξε: "Η γνώμη μου ήταν ότι αυτή ήταν η καλύτερη ενδεκάδα για αυτό το παιχνίδι".

Το εάν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει στην πεντάδα: "Το μόνο που κοιτάμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ