ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Εγώ είμαι προπονητής και αποφασίζω ποιοι παίζουν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, υπεραμύνθηκε της επιλογής του να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τους Τόνσο, Πλατέλλα και Λημνιό κι εκτίμησε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό από τη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο, στη Νέα Σμύρνη για την 26η αγωνιστική της Super League, με τον Πορτογάλο τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ρικάρντο Σα Πίντο, να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Λημνιό, Πλατέλλα και Τόνσο.

Σε ερώτηση που του τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Ίβηρας προπονητής στήριξε τις επιλογές του και εκτίμησε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο.

"Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Ήταν ντέρμπι, πολύ ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι σύμφωνα με το δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να πάρουμε το λιγότερο την ισοπαλία", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε κι απάντησε για:

Την επιλογή της ενδεκάδας: "Εγώ είμαι ο προπονητής και αποφασίζω για το ποιοι θα παίζουν. Θα έχουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, όλοι πρέπει να παίξουν, έχουν την ποιότητα να παίζουν".

Τις διαμαρτυρίες στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου: "Πίστευα ότι ήταν οφσάιντ, όμως δεν το έχω δει στην τηλεόραση. Αν ήταν οφσάιντ μας κόβουν βαθμούς. Σε εμάς δεν έδωσαν τίποτα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ