ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ρισβάνης: "Όλα εξαρτώνται από τον Ατρόμητο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI)
Ρισβάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για τον επαναληπτικό του Ατρόμητου απέναντι στη Ντινάμο Μπρεστ, για την απόφασή του να μείνει στην ομάδα του Περιστερίου για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στους Χρήστο Μπάλλο και Βασίλη Τεμπέλη για την ήττα από την Μπρεστ με 4-3 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, τη ρεβάνς στο Περιστέρι αλλά και τους φετινούς στόχους των Περιστεριωτών.

Για την ήττα από την Μπρεστ στην Λευκορωσία: “Αν είχαμε ακόμη δέκα λεπτά ίσως να ισοφαρίζαμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι επειδή παρόλο που μέχρι το 70′ η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη καταφέραμε και μειώσαμε. Δεν μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος, . Ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Εμείς δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τόσο κακή απόδοση. Επιπλέον δεχθήκαμε 2 γρήγορα γκολ και το γήπεδο ήταν γεμάτο με 10.000 κόσμο που είχε δημιουργήσει μια φοβερή ατμόσφαιρα. Όλα λειτούργησαν δηλαδή υπέρ της Μπρεστ. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα και κάναμε ένα πολύ σημαντικό 20λεπτο που πιστεύω ότι θα μας δώσει την πρόκριση. Είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε και ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για κάποιο γκολ και τελικά τα καταφέραμε. Μάλιστα όταν τελείωσε το ματς οι αντίπαλοι ήταν σαν να έχασαν, επειδή αιφνιδιάστηκαν. Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς στο Περιστέρι”.

Για τη ρεβάνς στο Περιστέρι: “Τώρα πρέπει να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής. Είμαστε στενοχωρημένοι για το ξεκίνημα που κάναμε, θέλουμε να προκριθούμε και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να καταφέρουμε. Μας έχει πεισμώσει ότι έγινε στο πρώτο ματς και θέλουμε, αν μας δοθεί η ευκαιρία, να βάλουμε πολλά γκολ”.

Για τα ληγμένα τρόφιμα που τους έδωσαν οι άνθρωποι της Μπρεστ: “Ξέρω ότι ήταν ληγμένα. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε επίτηδες”.

Για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε στον Ατρόμητο: “Προσπάθησα να βρω κάτι στο εξωτερικό για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά από τη στιγμή που δεν έμεινα στον Ολυμπιακό δεν το σκέφτηκα και πολύ για να υπογράψω στον Ατρόμητο. Εμένα με ενδιαφέρει να παίζω και νιώθω πολύ καλά εδώ”.

Για τον προπονητή του, Νταμίρ Κάναντι: “Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ζει για το ποδόσφαιρο, για τους αγώνες και τις προπονήσεις. Όποτε βρίσκει ευκαιρία πάει και βλέπει και αγώνες άλλων ομάδων., που βλέπει πολύ ποδόσφαιρο και μας είχε κάνει φοβερή ανάλυση για τον αγώνα με την Μπρεστ. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω”.

Για την χημεία του στην άμυνα με τον Δημήτρη Χατζηισαϊα: “Με τον Δημήτρη παίζουμε χρόνια μαζί, από τον Πανιώνιο. Έχουμε χημεία και αυτό μετράει. Πραγματικά όμως στην ομάδα παίζουμε ο ένας για τον άλλο.

Για τους φετινούς στόχους του Ατρόμητου: “Θέλουμε να βγούμε πάλι στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε και μια πολύ καλή θέση στο Κύπελλο, επειδή μας στενοχώρησε αυτό που έγινε πέρσι. Τώρα όμως μας ενδιαφέρει να περάσουμε την Μπρεστ”.

Για το ότι είναι αμφίβολη η έναρξη του πρωταθλήματος: “Είναι πολύ άσχημο να μην ξέρεις πότε θα παίξεις. Πρέπει όταν ξεκινάει η προετοιμασία, να ξέρεις το πρόγραμμα. Εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μας επηρεάζει πολύ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το προπονητικό τιμ που πρέπει να προγραμματίσει την προετοιμασία”.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ