ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Ναπολεόνι, αμφίβολος με Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Ναπολεόνι, αμφίβολος με Ολυμπιακό
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Σφίξιμο στη γάμπα ενοχλεί τον Στέφανο Ναπολεόνι και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (25/10, 15.00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ανέκυψε με τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός άσος ένιωθε από την Παρασκευή (23/10) σφίξιμο στη γάμπα, που το Σάββατο (25/10) ήταν πιο έντονο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Παρέμεινε ωστόσο στην αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εκ νέου λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει σε Κοντοέ και Μπάλλα, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Θεολόγου, Γοδόι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ