ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόταση σε Τόνσο η Μαλίν

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Τόνσο EUROKINISSI SPORTS

Πρόταση στον Μαρτίν Τόνσο έχει καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η Μαλίν. Η ομάδα του Βελγίου προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου.

Ελεύθερος μένει το προσεχές καλοκαίρι από τον Ατρόμητο ο Μαρτίν Τόνσο. Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία εφέτος έχει παίξει σε 31 ματς, ενώ έχει πετύχει 8 γκολ.

Είναι δεδομένη η πρόθεση των "κυανόλευκων" να κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Λατινοαμερικανό, με τον οποίο θα μπουν σε συζητήσεις αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή, όταν δηλαδή γίνει επισήμως γνωστό αν ο Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο, η Μαλίν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον Τόνσο. Πρόκειται για τη βελγική ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Σωτήρης Νίνης και Δημήτρης Κολοβός και η οποία τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Οι Βέλγοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίνουν διετές συμβόλαιο στον Αργεντινό. Άγνωστη παραμένει στην παρούσα φάση η πρόθεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει τις αποφάσεις του με τη λήξη της Super League.

* Την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο έκανε την Παρασκευή (7/4) ο Μπράιν Λούι. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ θα προπονείται μέχρι νεωτέρας στην ομάδα του Περιστερίου ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, μια και το καλοκαίρι δεν βρήκε ομάδα. Προσεχώς θα φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, ή όχι.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ