Προσφορά αγάπης από τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος για άλλη μια φορά δεν ξέχασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου και πρόσφερε τη βοήθεια του.

Μέρες Χριστουγέννων και ο Ατρόμητος έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και πρόσφερε πάνω απ' όλα αγάπη αλλά και οικονομική βοήθεια ώστε να αγοράσουν κάποια πράγματα που επιθυμούν.

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από την ομάδα του Ατρόμητου που σε τακτά χρονικά διαστήματα βοηθάει τη δράση του κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας στηρίζοντας για μια ακόμα χρονιά του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου και Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Λαζαρίδης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος, Γιώργος Μανούσος, Θωμάς Βασιλείου, Θοδωρής Βασιλακάκης και Δημήτρης Γιαννούλης παρέδωσαν στην αρμόδια δημοτική σύμβουλο Ξένη Κορόγιαννη μια ενδεικτική επιταγή της προσφοράς από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος ενισχύει σε τακτά χρονικά διαστήματα τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με οικονομικές προσφορές και προσφορές προϊόντων αφού είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν δεν ξέρεις τον J. Cole, δεν έχεις ιδέα από χιπ χοπ

Ο 33χρονος ράπερ έχει χίλιους και έναν λόγους για να γράφει τις πιο αληθινές ρίμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24