ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήθηκε ο Ουάρντα στον Ατρόμητο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα, Τσιλιανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/2) στον Ατρόμητο, καθώς το πρωί απουσίαζε λόγω του περιστατικού που συνέβη στην Καισαριανή. Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για τον Αιγύπτιο.

Το πρωί της Τετάρτης (21/2) η προπόνηση του Ατρόμητου έγινε δίχως την παρουσία του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (20/2) έπεσε θύμα επίθεσης στην Καισαριανή. Το απόγευμα της Τετάρτης (21/2), ωστόσο, έδωσε το παρών στο πρόγραμμα που έγινε και δήλωσε "παρών" για τον αγώνα της Δευτέρας (26/2) με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος: "Δυο φορές βρέθηκαν σήμερα (Τετάρτη) οι παίκτες της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο για προπόνηση ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με τακτικές ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα και κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Γιαννιώτης, Βασιλακάκης και Μάντσον και ατομικό πρόγραμμα ο Ντιγκινί. Ο Ουάρντα προπονήθηκε μόνο το απόγευμα λόγω του περιστατικού που συνέβη το βράδυ της Τρίτης έχοντας εξασφαλίσει στην πρωινή προπόνηση άδεια από τον Νταμίρ Κάναντι. Αύριο η ομάδας θα προπονηθεί το απόγευμα".

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΠΣΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για τον Ουάρντα, στην οποία ανέφερε: "Ο Π.Σ.Α.Π. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα. Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου και τα μέλη του, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για ενέργειες όπως αυτή, που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός συναδέλφου μας.

Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι, έχουμε χρέος να του συμπαρασταθούμε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει και βρισκόμαστε στο πλευρό του για ότι χρειαστεί. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εναντιώνεται σε κάθε μορφή βίας, σωματική ή ψυχολογική, και δηλώνει ξεκάθαρα πως βρίσκεται απέναντί της. Την ίδια στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε στο μέλλον να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά.

Ευχόμαστε τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης να είναι ο τελευταίος κρίκος μίας αλυσίδας, που δεν τιμά το ήθος και την αξιοπρέπεια που θέλουμε όλοι να πρεσβεύει το ποδόσφαιρό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο Ουάρντα
Ανακοίνωση Ατρόμητου για Ουάρντα
Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση στον Ουάρντα
Γ.Αγγελόπουλος: "Ελπίζω αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο"
Μετχάτ Ουάρντα: "Ο ένας δράστης είπε στον Αμρ ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού"
Ουάρντα στο Sport24.gr: "Έπρεπε να τρέξω για να σωθώ"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ